top of page

Utcaünnep és tesztnap szombaton!

Júliusban közösen megterveztük a Déri Miksa utcát, augusztus 8-án szombaton pedig kipróbáljuk, hogy milyen lesz az új utca.


A tesztnapon közösen berendezzük az utcát, annak alapján, amit kitaláltunk a közösségi tervezési alkalmakon. Megpróbáljuk bemutatni, hogy milyen lesz, ha majd kész lesz. Felrajzoljuk a bokrok helyét zöld krétával, vagy éppen kirakunk székeket a padok helyére, és hozunk pingpongasztalt és tollas hálót is. Ha pedig kiderül, hogy valami nem az igazi, akkor azokat felírjuk és módosítjuk a tervet. Ha a padon ülve szemünkbe süt a nap, arrébb rakjuk, ha a járda, amit kitaláltunk nem ott fut, ahol a legjobb, akkor megkeressük, hogy hol fusson. Ami még szuper, hogy nem lesznek szombaton autók a Déri Miksa utca Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszán, így még könnyebb lesz elképzelni, hogy milyen lesz az új sétány!


Mindenkit sok szeretettel várunk az utcából és a környékről, igazi szomszédolást tartunk majd! Egész nap kint leszünk és belakjuk a teret, mindenki hozza le a nagymamáját és az unokáját, illetve a pokrócot piknikezni, a görkoriját vagy a sakktábláját.Comments


bottom of page