deri_1800x1200_web_cover_0610-04.png
deri_terkep_kulon_0613.png

A lezárások alatt gépjárművel behajtani a munkaterületre nem szabad, valamint parkolásra sincs lehetőség, ezért kérjük, hogy autóikkal álljanak el a lezárt szakaszokról. A Ho-ho-ho-horgász játszótér a felújítás ideje alatt zárva tart. A Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központ az Auróra vagy a Nagy Fuvaros utca felől érhető majd el. Az építkezés várhatóan 2022 őszén fejeződik majd be. Ha bármi kérdésed van az építkezéssel kapcsolatban, írj az info@rev8.hu email címre, vagy hívd a +36203326163 telefonszámot munkanapokon 9-16 óra között.

Előre is köszönjük a türelmeteket és megértéseteket a felújítás ideje alatt!

Kivitelező:

Pannon Park Forest Parkfenntartó és Parképítő Kft.

Műszaki ellenőr: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt.

Lebonyolító: Rév8 Zrt.

A Déri Miksa utca a TÉR_KÖZ 2018 pályázat részeként valósul meg.

Így zajlik a kivitelezés

Hol tartunk most? 

A Déri Miksa utca felújítása 2022. június 20-án indult, a Nagy Fuvaros és a Fecske utca közötti szakasz lezárásával. Az építkezés várhatóan 4 hónapig tart majd. Az építkezés elején minden egymást követő héten lezárásra kerül egy-egy utcaszakasz. Először a Nagy Fuvaros és Fecske utca közötti szakaszt zárjuk le, ami az azt követő héten kibővül a Fecske utca és a Tolnai Lajos utca közötti szakasszal. Ez a szakasz újabb 1 héttel később tovább bővül majd a Tolnai Lajos utca és a Víg utca közötti szakasszal, és végül 4 hét múlva a Víg utca és a Német utca közötti szakaszt is lezárjuk. Körülbelül július közepére az összes utcaszakasz lezárásra kerül a Nagy Fuvaros utca és a Német utca között, és az összes munkaterületen munkavégzés folyik majd. 

Az építkezés nagy része alatt a kereszteződések autóval átjárhatóak lesznek, és mindenhol biztosítjuk a gyalogos forgalmat. Az egyes kereszteződéseket egyenként zárjuk majd le, és amint elkészültek, visszaadjuk a forgalomnak. A lezárásokat forgalmi táblák is jelzik majd.

Lezárással aktuálisan érintett szakasz: 

A Déri Miksa utca Nagy Fuvaros és Német utca között szakasza le van zárva az autóforgalom elől. Jelenleg az Auróra utcai kereszteződés, és a Víg utcai kereszteződés nem átjárható. A gyalogos közlekedés biztosított az utca teljes hosszában. 

 

Gyakori kérdések és válaszok

Mivel egy utca felújítás olyan soktényezős folyamat, ami az utcában és a környéken lakókat is érinti, készítettünk egy fogalomtárat, ahol az építkezés kapcsán felmerült kérdésekre adunk választ.

Ne maradj le semmiről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!