top of page

Ismét Déri Miksa utcaünnep

Erkélykoncerttel, óriás buborékokkal, táncházzal és még sok minden mással készülünk a következő Déri Miksa utcaünnepre, ahol megünnepeljük az 1 éves utcát. 2023. október 7-ét mindenki írja be a naptárába, és találkozzunk 14 órakor az utcában!


Tavaly ilyenkor még nagyban működtek a munkagépek, nagy volt a sürgés-forgás az utcában. Egészen novemberig tartott az építkezés, és ezután tartottuk meg az első Déri Miksa utcaünnepet, ami nagyon jól sikerült, mert sokan eljöttek és kipróbálták a trambulint, megnézték a Csarnok negyed arcai kiállítást, gesztenyét ettek vagy csak sétálgattak az új utcában. Most pedig szeretnénk minden környékbelit meghívni a második Déri Miksa utcaünnepre! Az esemény facebook oldalát itt találják:

PROGRAM


14:00 – Trikotázs Trió erkélykoncert

Messaoudi Emina – ének

Martinkovics Máté – ének

Darvas Kristóf – ének és zongora


14:00 – Óriásbuborék show


15:00 – Csarnok negyed enciklopédia – séta és közös alkotás

Irányítsuk tekintetünket néhány pillanatra lefelé, és fedezzük fel együtt a város változatos növényvilágát a Csarnok negyed Enciklopédia és városi séta segítségével! Ezután képzeljünk el, és rajzoljunk meg együtt egy igazán zöld városi dzsungelt a kötet interaktív színező oldalain!


15:00–18:00 – Ékerkészítés a Víg utcában

Megismerkedne az ötvös munka alapjaival? Szívesen készítene ékszert újrahasznosított anyagokból? Két workshoppal vár mindenkit a Kortárs Ékszer Stúdió! Aki korán kelő típus, 10 órakor bőrből, gumiból készíthet ékszereket, míg délután a fémé lesz a főszerep. Délelőtt várjuk a családokat, gyerekeket is, a délutáni workshopra 14 év feletti résztvevőket várunk.


17:00 – 18:00 Romano Glaszo – táncház


MI VÁRHATÓ MÉG AZ UTCÁBAN 14:00-TÓL?


Arcfestés

A Játszóház projekt asztalánál számtalan társasjáték

Kézműves foglalkozás

Zene felelős: Dj Peppino

Loffice pihenő zóna

Szabad bisztró


Ha bármilyen kérdése van az eseménnyel kapcsolatban, írja meg az info@rev8.hu címre.


Ha szeretne rendszeresen értesülni a Csarnok negyedben zajló történésekről, iratkozzon fel a RÉV8 hírlevelére a csarnoknegyed.hu oldalon.


Yorumlar


bottom of page