top of page

IsmĂ©t DĂ©ri Miksa utcaĂŒnnep

ErkĂ©lykoncerttel, ĂłriĂĄs buborĂ©kokkal, tĂĄnchĂĄzzal Ă©s mĂ©g sok minden mĂĄssal kĂ©szĂŒlĂŒnk a következƑ DĂ©ri Miksa utcaĂŒnnepre, ahol megĂŒnnepeljĂŒk az 1 Ă©ves utcĂĄt. 2023. oktĂłber 7-Ă©t mindenki Ă­rja be a naptĂĄrĂĄba, Ă©s talĂĄlkozzunk 14 Ăłrakor az utcĂĄban!


Tavaly ilyenkor mĂ©g nagyban mƱködtek a munkagĂ©pek, nagy volt a sĂŒrgĂ©s-forgĂĄs az utcĂĄban. EgĂ©szen novemberig tartott az Ă©pĂ­tkezĂ©s, Ă©s ezutĂĄn tartottuk meg az elsƑ DĂ©ri Miksa utcaĂŒnnepet, ami nagyon jĂłl sikerĂŒlt, mert sokan eljöttek Ă©s kiprĂłbĂĄltĂĄk a trambulint, megnĂ©ztĂ©k a Csarnok negyed arcai kiĂĄllĂ­tĂĄst, gesztenyĂ©t ettek vagy csak sĂ©tĂĄlgattak az Ășj utcĂĄban. Most pedig szeretnĂ©nk minden környĂ©kbelit meghĂ­vni a mĂĄsodik DĂ©ri Miksa utcaĂŒnnepre! Az esemĂ©ny facebook oldalĂĄt itt talĂĄljĂĄk:

PROGRAM


14:00 – TrikotĂĄzs TriĂł erkĂ©lykoncert

Messaoudi Emina – Ă©nek

Martinkovics MĂĄtĂ© – Ă©nek

Darvas KristĂłf – Ă©nek Ă©s zongora


14:00 – ÓriĂĄsbuborĂ©k show


15:00 – Csarnok negyed enciklopĂ©dia – sĂ©ta Ă©s közös alkotĂĄs

IrĂĄnyĂ­tsuk tekintetĂŒnket nĂ©hĂĄny pillanatra lefelĂ©, Ă©s fedezzĂŒk fel egyĂŒtt a vĂĄros vĂĄltozatos növĂ©nyvilĂĄgĂĄt a Csarnok negyed EnciklopĂ©dia Ă©s vĂĄrosi sĂ©ta segĂ­tsĂ©gĂ©vel! EzutĂĄn kĂ©pzeljĂŒnk el, Ă©s rajzoljunk meg egyĂŒtt egy igazĂĄn zöld vĂĄrosi dzsungelt a kötet interaktĂ­v szĂ­nezƑ oldalain!


15:00–18:00 – ÉkerkĂ©szĂ­tĂ©s a VĂ­g utcĂĄban

Megismerkedne az ötvös munka alapjaival? SzĂ­vesen kĂ©szĂ­tene Ă©kszert ĂșjrahasznosĂ­tott anyagokbĂłl? KĂ©t workshoppal vĂĄr mindenkit a KortĂĄrs Ékszer StĂșdiĂł! Aki korĂĄn kelƑ tĂ­pus, 10 Ăłrakor bƑrbƑl, gumibĂłl kĂ©szĂ­thet Ă©kszereket, mĂ­g dĂ©lutĂĄn a fĂ©mĂ© lesz a fƑszerep. DĂ©lelƑtt vĂĄrjuk a csalĂĄdokat, gyerekeket is, a dĂ©lutĂĄni workshopra 14 Ă©v feletti rĂ©sztvevƑket vĂĄrunk.


17:00 – 18:00 Romano Glaszo – táncház


MI VÁRHATÓ MÉG AZ UTCÁBAN 14:00-TÓL?


Arcfestés

A Jåtszóhåz projekt asztalånål szåmtalan tårsasjåték

KézmƱves foglalkozås

Zene felelƑs: Dj Peppino

Loffice pihenƑ zóna

Szabad bisztrĂł


Ha bårmilyen kérdése van az eseménnyel kapcsolatban, írja meg az info@rev8.hu címre.


Ha szeretne rendszeresen Ă©rtesĂŒlni a Csarnok negyedben zajlĂł törtĂ©nĂ©sekrƑl, iratkozzon fel a RÉV8 hĂ­rlevelĂ©re a csarnoknegyed.hu oldalon.


bottom of page