top of page

Helyzetjelentés a Dériből

Két hónapja tart az kivitelezés a Déri Miksa utcában, elkészültek az öntött szegélyek a majdani sétányon, és az új közvilágítás kandelábereinek alapozása is. Megépült a csőszház könnyűszerkezetes váza, így el lehet kezdeni a két nyilvános wc, a tároló helyiség és a csősz irodájának a belső kialakítását. A Víg utca és a Fecske utca között már készülnek az úttest, a parkolóhelyek és a növényágyások szegélyei. Az arra járók már érzékelhetik, hogy milyen széles járdák és nagy növényfoltok lesznek ezeken a szakaszokon is. Emellett néhol már a burkolt felületek alapozása is készen van.



Többen kérdeztétek, hogy az Auróra utcai kereszteződés mikor lesz átjárható. Ez a kereszteződés a leendő sétány közepén helyezkedik el. A sétány két részét egyszerre építi a kivitelező, mivel sok munkafolyamat összefügg. Így elengedhetetlen a munkagépek, és a munkások átjárását biztosítani. A kivitelező azon dolgozik, hogy minél hamarabb visszaadja a kereszteződést az autóforgalomnak, de ebben kis türelmeteket kéri.




Jelenleg az Auróra utcai és a Víg utcai kereszteződés van lezárva.

Csütörtökön a kivitelező lezárja a Víg utcai kereszteződést. Utóbbi esetében nagyjából másfél hét múlva újra lehet majd közlekedni itt, addig is köszönjük a türelmeteket. A gyalogos forgalmat mindenhol biztosítja a kivitelező, ahol szükséges rámpákat rakott ki a lakosok számára. Kérünk titeket figyeljétek a táblákat, hogy éppen hol szabad az átjárás, és hol van építési terület. Az építkezés előrehaladtával változó, hogy melyik kereszteződésben folyik a munka, ezért kérjük figyeljétek a 'Hol tartunk most?' menüpontot és a Megújuló Déri Miksa utca Facebook csoportot.


A felújítással kapcsolatos kérdésekkel keressetek minket bátran az info@rev8.hu email címen, vagy a +36203326163 telefonszámon, munkanapokon 9-16 óra között!

Fotók: Schöff Gergely


bottom of page